Thai Bambusz masszázs


Thai Bambusz masszázs

                                                                                   Mi a Thai Bambusz masszázs célja?                                                                                              

A bambusz masszázs célja a kötőszövet erősítése és reaktiválása nyiroktisztítás, valamint a tökéletes relaxációs szint elérése. A meridiánok mentén haladva az akupresszúrás pontok érintésével a bambusz pálcák közvetítésével megerősödik és helyreáll a szervezet energiaszintje. Így a “csí” nem ütközik akadályokba.

A thai bambusz masszázs a távol keleten már egy régóta alkalmazott masszázsfajta.

Melyek a Thai Bambusz masszázs pozitív hatásai a szervezetre?

  • az izomfájdalmakat csökkenti
  • serkenti az anyagcserét
  • csökkenti a narancsbőrt
  • a nyirokkeringést és vérkeringést javítja
  • ödéma és fibrózis esetén a masszázs felerősíti a tisztító és reaktiváló tulajdonságokat
  • fájdalomcsillapító hatású, főleg ha a nyak és hát területén vannak problémák
  • nyugtat és energetizál
  • oldja a stresszt és a koncentrációs zavarokat 

A kiválasztott illóolajjal a beolajozott testet lassú, de erős kézmozdulatokkal át kell masszírozni, eljutva így a mélyebb kötőszövetekhez. A masszázs során a masszőr nem csak a kezeivel dolgozik, hanem főleg különböző nagyságú felmelegített bambusz pálcákkal.

Ezeknek a pálcáknak a segítségével, speciális  lágyabb mozdulatokon keresztül az erősebb fogásokig- át kell masszírozni a testet. A test mindvégig teljes takarásban van, mindig csak az a testrész van kitakarva amelyiken a masszőr dolgozik.

Mivel a bambusz pálca egy természetes, üreges szerkezetű, könnyű és rugalmas anyag, ezért a vele való masszírozással könnyebb megdolgozni a mély izmokat, amelyek ilyenkor hatalmas feszültségektől szabadulnak meg. Ezt a felszabadító érzést az illóolajok használata és a lazító zene teszi még könnyedebbé, majd masszázs végére a vendég frissnek és energikusnak érzi magát.

Tehát ez a masszázs nem csak a fizikai állapotra van pozitív hatással, hanem mentális kikapcsolódást is biztosít. oldja a stresszt és a koncentrációs zavarokat.

Bejelentkezés:

Telefonon: 0630 4839232