Tantra masszázs


“A lélek simogatása a testen keresztül”     

Mi a tantra?

A tantra elsősorban egy spirituális út a tudatosság felé, amely nem tagadja meg a szexualitást, hanem felismeri, hogy az központi szerepet játszik az életünkben. A szexuális energia nem más, mint az ÉLET energiája.

 

Mi a tantra masszázs? 

A tantra masszázs egy meghitt szexuális gyógyító rituálé, amely feloldja a szexuális problémákat, és lehetővé teszi az energia áramlását. A masszázs egésze azon az alapelven nyugszik, hogy a test, a szellem és a lélek  egy egységet alkotnak. A tantra masszázst  az különbözteti meg a többi alternatív masszázstól, hogy az ember egészével foglalkozik, ami lehetővé teszi a szexuális gyógyítás testi szintre való kiterjesztését. A masszázs során nem a vágy felkeltése a cél, hanem az oda vezető út megtapasztalása.

Hogyan történik a tantra masszázs? 

A tantra masszázs egy beszélgetéssel, majd rítuáléval kezdődik.  Majd selymet és pávatollat használok, hogy fokozzam az érzéki stimulációt.  Ezután következik egy olajos masszázs ahol lassú és finom érintésekkel érintelek. A masszázs során nem érintem a genitáliákat. A tantrikus masszázs  során a nyugalom, a megkönnyebbülés érzete járja át testünket. A masszírozás közben a szex csakrával  dolgozok, ennek energiáját a szív csakrához  vezetem, ami ott szeretetté alakul át.    Egy olyan védett környezetben történik mindez,/ ahol semmi más dolgod nincs mert ez nem simogatás, itt masszázs van és nincs kölcsönösség/   ahol neked  más dolgod nincs mint  befogadóvá válni, az adás kötelezettsége nélkül.  A masszázs egy pihenő szakasszal ér végett, majd egy beszélgetés következik.

Kinek ajánlom a masszázst?

  • mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni a finom érintéseket,
  • aki szexuális zavarokkal küzd,
  • akinek hiányzik az életéből az érintés.

Kérdésed van írj: