Lingam masszázs


Mi a lingam?

A Lingam szanszkrit eredetű szó, aranypálca, varázsvessző, jogar, pénisz a neve. A Lingam masszázs pedig a Tantra /megszentelt szexualitás/ által oly nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.


 Lingam masszázs

A Lingam masszázs lényege a herék, a gát és a hímvessző különleges masszírozása, amiben a férfi ellazul, és örömét leli.

A nemi szerv masszírozását megelőzi egy olajos testmasszázs, ami felkészíti a férfit a Lingam masszázs befogadására. Ezen állapot eléréséhez a férfinak fel kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

/Kérlek ha lingam masszázsra jelentkezel előtte pár napig ne szeretkezz vagy ne csinálj önkielégítést./

Masszázs válaszható  időtartama: 60  vagy 90 perc.

Neked ajánlom a masszázst:

ha a tested szeretnéd jobban megismerni,

ha érintésre vágysz,

ha szexuális erőszak áldozata voltál,

ha pornófüggőségben szenvedsz,

ha korai magömlésed van,

ha erekciód nem teljes.


Lingam masszázs Lingam olajjal

Ez a masszázs csak a Lingamnak szól. A masszázs rituáléval kezdődik. Ezt követi a lábak és a mellkas átsimítása majd a Lingam speciális illóolajos masszírozása.

Lingam olaj: Ez a férfi misztérium olaja. Ez az olaj a teremtő erőnek neked a Férfinak született. A szexuális erők fokozására alkalmas. /100% tisztaságú bioillóolaj keverék/.

 

 

Masszázs időtartama: 30 perc.

Neked ajánlom a masszázst:

  • ha csak a tested szeretnéd felfedezni,
  • ha hiányzik életedből az érintés,
  • ha szexuális erőszak áldozata voltál,
  • ha pornófüggőségben szenvedsz,
  • ha korai magömlésed van,
  • ha erekciód nem teljes.